Obok Pytamy.pl

Poboczne forum użytkowników serwisu pytamy.pl, na wypadek awarii i/lub protestu.

#1 2008-09-10 16:34:53

Sokol

Administrator

Punktów :   

Czy weźmiesz udział w akcji wsparcia Pytamy?

Serwis ma wiele do nadrobienia, a jak widzimy nie odbywa się to płynnie wskutek obciążenia serwisu użytkownikami. Możemy zatem przeczekać trudny czas pełen powtarzających się awarii i powolnego działania Serwisu tutaj - na szybszym i bardziej funkcjonalnym forum.

Proponuję, abyśmy odczekali i dali administracji szansę płynnej i wygodnej poprawy Pytamy przez pewien czas. Kiedy nasze odwieczne postulaty zostaną spełnione - wrócimy do korzystania z Serwisu.

:)

#2 2008-09-10 16:53:54

corporal

Użytkownik

Punktów :   

Re: Czy weźmiesz udział w akcji wsparcia Pytamy?

Nie,nie i jeszcze raz kategoryczne nie!Ta strona może być zaczątkiem nowego pytamy i,na bogów,niech tak będzie!Sokol&Lamalama-jesteście o krok od sięgnięcia po faktyczną władzę,o krok od założenia Cesarstwa Wschodniorzymskiego-niech nowe prosperuje i trwa,a Zachodnie gnije.Jeśli zdecydujecie się na to,to wspomogę tak tylko,jak potrafię.Co prawda nie znam się na komputerach,ale mogę pomóc odpowiadać za stronę merytoryczną,chociażby.

#3 2008-09-10 19:02:23

kobietka

Moderator

Punktów :   

Sokół napisał:

Proponuję, abyśmy odczekali i dali administracji szansę płynnej i wygodnej poprawy Pytamy przez pewien czas. Kiedy nasze odwieczne postulaty zostaną spełnione - wrócimy do korzystania z Serwisu.

:)

W takie cuda to ja nie wierzę. ;]

Widzę tutaj bardzo silną władzę Panowie. ;P

Nigdy nie przestawaj się uśmiechać, nawet jeśli jesteś smutny, ponieważ nigdy nie wiesz, kto może się zakochać w twoim uśmiechu. :)

#4 2008-09-10 19:38:52

Sokol

Administrator

Punktów :   

Kobietko: Gdybyśmy zebrali tutaj odpowiednią ilość osób - mielibyśmy szansę faktycznie wpływać na poczynania administracji. Zauważcie, że oni z nas się utrzymują, więc w pewnym sensie dla nas pracują. Teraz sytuacja jest taka, że chcą uzyskać przychód przy jak najmniejszych wydatkach - jak każdy, ale my nie musimy przystać na każdą propozycję - jeżeli serwis nie spełnia naszych oczekiwań - odchodzimy, np. na takie forum awaryjne jeżeli nie w ogóle.

Ostatnio edytowany przez Sokół (2008-09-10 19:39:11)

#5 2008-09-10 20:00:37

Nanana niezarejestrowana

Gość

Ja zdecydowanie wolę pytamy.pl od tego forum, więc się nie piszę na to.

#6 2008-09-10 20:13:26

motylekdk

Moderator

corporal napisał:

Bo jesteś głupia,o czym zawsze byłem przekonany.

corp-oral, jak możesz?

Do sokoła i lamalamy mam tylko jedno pytanie: jaki macie sposób na to, żeby z tym forum nie stało się to samo, co z pytamy? Chodzi mi o poziom wątków i wypowiedzi ewentualnych pytamowych wrednych spamowców? Dacie radę nad tym zapanować? Będziecie czuwać na zmiany 24/7 czy jak?

#7 2008-09-10 20:17:07

Sokol

Administrator

Punktów :   

corporal napisał:

Nie obrażajmy się nawzajem! Byłoby miło, gdybyś ten text wywalił Corpo. Nie warto reagować emocjonalnie. Jeżeli Nanana chce Pytamy w takiej niewykończonej formie, w jakiej ono jest - ma do tego prawo, choć to nie jest najlepsze rozwiązanie.

#8 2008-09-10 20:27:02

corporal

Użytkownik

Punktów :   

Ech,no niech Wam będzie...głupi początek,przyznaję,ale nie rozumiem głupiego przywiązania do tej beznadzeji...

#9 2008-09-10 20:28:24

Sokol

Administrator

Punktów :   

motylekdk napisał:

corporal napisał:

corp-oral, jak możesz?

Do sokoła i lamalamy mam tylko jedno pytanie: jaki macie sposób na to, żeby z tym forum nie stało się to samo, co z pytamy? Chodzi mi o poziom wątków i wypowiedzi ewentualnych pytamowych wrednych spamowców? Dacie radę nad tym zapanować? Będziecie czuwać na zmiany 24/7 czy jak?

Jeżeli na to tymczasowe forum trafi więcej osób - ustawi się również więcej moderatorów i wszystko powinno hulać, jeżeli będzie osób mniej - moderatorów będzie mniej  - i też damy sobie wszyscy tutaj radę.
Przetrwamy niczym w arce noego ;-)

PS: Pomysł tego tymczasowego forum pochodzi w całości od Lamalamy i należą mu się za to gratulacje. Nie można pozostawać biernym w sytuacji dla społeczności niekorzystnej.

#10 2008-09-10 21:07:44

nanana niezalogowana

Gość

Niezły poziom musisz soba reprezentować skoro za wyrażenie swojej opinii rzucasz wyzwiskami i obrażasz innych corporal.

#11 2008-09-10 21:10:20

nanana niezalogowana

Gość

Aha jeszcze coś... "beznadziei" "mądry" corpo...

#12 2008-09-11 21:43:24

anonim

Użytkownik

Wydaje mi się, że martwicie się o coś niepotrzebnie. Tutejsi adminowie tj. sokol i lamalama mają bardzo dużą przewagę intelektualną nad Pytamskimi odpowiednikami, zresztą mieli ku temu okazję się rozwijać przez bardzo długi czas, co niestety nie było zauważalne w przypadku twórców albo raczej copy-catów Pytamy. Zrobili biznes dla małych celów w którym kliknięć jest na maksa, a olali zupełnie prawdziwe administrowanie serwisu.
Wracając do zmartwień, już sam fakt, że amini tutaj czynnie biorą udział w forum już będzie gwarancją wszelakiej jakości.
Dlatego koleżanki i koledzy, zalecam do dzieła!

Stopka forum

RSS